Ger Canada 23
 
GLOBAL HEALING EVENTS WITH GER LYONS
Irish Healer - Celtic/Nordic Old Spiritual Tradition
 
 
NEWS & LATEST INFORMATION
 
 
EVENTS for 2024
 
 
BIOGRAPHY
 
 
CONTACTS
 
 
TRAINING
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
 
 
TESTIMONIALS
 
 
INSPIRATION
 
 
LINKS
 
 
SLOVENIAN WEBSITE
Translation in Slovene
 
 
BIOGRAFIJA
 
 
TRENING
 
 
ZA NAVDIH
 
 
NAPOTKI ZA DELAVNICO
 
 
PERSIAN WEBSITE
TRANSLATION IN FARSI
 
 
WORKSHOP GUIDELINES IN
BOSNIAN
 
 
CELLULAR TRANSFORMATION IN
TURKISH
 
 
BIOGRAPHY IN
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
Hungarian Page
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
ROMANIAN
 
 
PAYMENT
 
 

BIOGRAFIJA

Pridružite se nam na delavnici !

BIOGRAFIJA
Ger je že zelo zgodaj zaznaval resničnost z razširjeno zavestjo. Preprosta izkušnja s čebeljim pikom je sprožila vožnjo po toboganu spoznavanja vesolja, povezav in manifestacij zdravljenja. Kot otrok je Ger prišel do veliko odkritij, kot je na primer: »Mi vsi plavamo v istem bazenu energetske zavesti, to kar počenjamo v tem bazenu vpliva na nas vse. Vsi smo del drug drugega. Nobene ločenosti ni.« Začel je doživljati bolečino in trpljenje drugih ljudi kot svojo lastno in globok strasten klic mu je narekoval, naj dela, da bi ju pozdravil.

Ger je rojen v Corku, na jugu Irske. Kot najstnik je proučeval Vzhodne borilne veščine. Nadaljeval je s študijem in prakso Vzhodnih načinov zdravljenja in postal doktor Tradicionalne kitajske medicine. Diplomiral je na Katedri za akupunkturo na Irskem in nadaljeval svoj študij na Kolidžu za Tradicionalno kitajsko medicino Nanjing in potem na Kolidžu za akupunkturo in ortopedijo v Pekingu na Kitajskem. Delal je v več bolnišnicah na Kitajskem in v Mongoliji. Proučeval in učil je Šaolin Chi Kung in Tai Chi. Potem se je vrnil v Cork, kjer je ustanovil in vodil Kliniko za akupunkturo, ki je postala uradno priznana nadzorovalna klinika Katedre za akupunkturo.

Nekaj let kasneje je Ger odšel v Manilo na Filipine, da bi se uril v zdravljenju s pransko energijo na Inštitutu za notranje študije pri mojstru Choa Kok Sui. V Manili je tudi izkusil, študiral in raziskoval psihično kirurgijo.

Proučeval je tudi bio energijsko zdravljenje, kvantno energijsko zdravljenje, dihalne tehnike, sveto tantro, je mojster reikija. V poznejših letih si je nabral znanja in izkušenj iz Hopi, Navaho in Choctaw domorodnega ameriškega šamanizma in tudi iz predkeltskih druidskih tradicij, kar ga je odprlo in napolnilo z močmi, saj se je v njega stekalo veliko starodavnih darov njegove lastne druidske krvne linije po očetovi strani.

Ger se je od l.1997 dalje podajal v globoke očiščevalne procese in treninge, delal je na sebi na celičnem in jedrnem genetskem nivoju. Ta proces je izčistil leta starih čustvenih in fizičnih travm in pogojenosti. To je Gerovo resničnost ponovno popolnoma spremenilo in odprlo izjemno globoko povezavo in vpogled v univerzalno inteligenco. Skozenj se je začela kot tok visoke zavesti in svetlobe pretakati Sveta zdravilna energija, ki je še poglobila in razširila dar, s katerim je bil rojen. Ta prenos se je nadaljeval in se ni nikoli več prenehal.

Ger je živel v Belfastu, na severnem Irskem, kjer je delal s posamezniki in bivšimi paravojaškimi skupinami, ki so preživele travme. Delal je v Izraelu, Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Gani v zahodni Afriki, Avstriji, Nemčiji, v Veliki Britaniji in v ZDA, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Raziskoval, doživljal in delal je z Umbanda Trance mediji in psihičnimi kirurgi v Braziliji. Na Irskem, v Londonu in v Kaliforniji je odkrival svete pesmi, mantre in svoboden glasbeni izraz. Delal je z Njegovo Svetostjo Dalai Lamo iz Tibeta. Bil je tudi varnostni/telesni stražar za Ammo (v Indiji »Svetnica objemov«). Ger dela tudi kot duhovni svetovalec in vodnik za politične voditelje raznih držav, redno ga tudi vabijo, da govori na televiziji, radiu in na različnih humanitarnih forumih po svetu. 

Skozi leta je Ger živel življenje »velikega tveganja«, saj je tvegal vse, celo svoje lastno življenje, da bi se dokopal do najglobljih resnic, da bi prinesel razsvetlitev, zdravljenje in svobodo. Ob različnih priložnostih so njegovemu življenju grozili tisti, ki so želeli prikriti korupcijo in zlorabo moči. Ger pa se ni dal prestrašiti ali utišati.

Da bi ga spravili na slab glas, ga uničili in utišali, so ga pred nekaj leti v divjem, neusmiljenjem poskusu napadli in brutalno travmatizirali, doživel je najbolj zlobno in strašno mučenje in bolečino. Iz tega je izšel resno ranjen in pohabljen, z globokimi brazgotinami in v skrajnem stanju nenehne agonije fizične, mentalne in čustvene bolečine in s popolnoma izžganim telesom. Ni bilo lahko preživeti. Smrt bi bila blagoslov. Ger pa je bil navdihnjen, gnalo ga je v preživetje in štiri muke polna leta kasneje je njegov zdravilski dar obrodil sadove; zdravilec je samega sebe popolnoma pozdravil.

Ta izkušnja je neposredno privedla do neverjetno globokega uvida in razumevanja tega, kako travma deluje v telesu, kako telo ravna z njo in kako jo je mogoče pozdraviti.«Čisto vse je mogoče.«

V svojem iskanju, prizadevanju in odločnosti, da se pozdravi in dobesedno povrne nazaj v življenje, se je ponovno zavedel globlje veličine vsega, kar je mogoče in potenciala, ki ga vsi nosimo, naučil se je odkleniti in pretvoriti travmo na globokem jedrnem nivoju v sebi in potem prav tako tudi pri drugih. Ta izkušnja doživljanja nočne more se je s časom izkazala za blagoslov in darilo, doprinesla je k še večji čistosti in je še povečala in pomnožila Gerove zdravilne sposobnosti in razširitev zavesti. Razkrile so se mu starodavne skrivnosti preobražanja, alkimistove sposobnosti, da spreobrne temo v svetlobo, »svinec v zlato«, bolečino v ljubezen… «Najtemnejši noči lahko sledi najsvetlejša zarja.« »Največja ljubezen včasih vodi do najhujše bolečine in obratno, najhujša bolečina lahko prinese največjo ljubezen.«

Ger zdaj potuje in širom po svetu dela z skupinami in posamezniki. Svoje celotno življenje in darove je posvetil Zdravljenju, Duhovnemu zavedanju, Osebni in Globalni rasti in Samouresničenju, ki nas odprejo neskončnemu potencialu in možnostim našega resničnega izraza čudeža

.


.

.


.

Clan Spiral

                                                    .                                                   .

Text-only version of this page  |  Edit this page  |  Manage website  |  Website design: 2-minute-website.com