Ger Canada 23
 
GLOBAL HEALING EVENTS WITH GER LYONS
Irish Healer - Celtic/Nordic Old Spiritual Tradition
 
 
NEWS & LATEST INFORMATION
 
 
EVENTS for 2024
 
 
BIOGRAPHY
 
 
CONTACTS
 
 
TRAINING
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
 
 
TESTIMONIALS
 
 
INSPIRATION
 
 
LINKS
 
 
SLOVENIAN WEBSITE
Translation in Slovene
 
 
BIOGRAFIJA
 
 
TRENING
 
 
ZA NAVDIH
 
 
NAPOTKI ZA DELAVNICO
 
 
PERSIAN WEBSITE
TRANSLATION IN FARSI
 
 
WORKSHOP GUIDELINES IN
BOSNIAN
 
 
CELLULAR TRANSFORMATION IN
TURKISH
 
 
BIOGRAPHY IN
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
TURKISH
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
Hungarian Page
 
 
WORKSHOP GUIDELINES
ROMANIAN
 
 
PAYMENT
 
 

SLOVENIAN WEBSITE

Pridružite se nam na delavnici !

DUHOVNO ZDRAVLJENJE / JEDRNA PREOBRAZBA
(Ime Ger izgovorimo Džer)
Ger je izjemno sposoben in nadarjen zdravilec z Irske. Njegova široka paleta izkušenj je sad življenja polnega strastnega raziskovanja globokega zdravilskega daru, s katerim je bil rojen.

Njegovo globoko znanje in modrost izvirata iz temeljitega študija in nenehnega raziskovanja različnih duhovnih zdravljenj in praks tradicionalne medicine z vsega sveta. Povedati ve, kako je življenje revolucije privedlo do razodetja, kako je brutalna mučeniška temačnost postala razsvetlitev, ko se je učil razkrinkati in preobražati »svinec v zlato«,- bolečino v ljubezen. Postal je alkimist moderne dobe.

Njegova pot je pot Svobode, Resnice, Svetlobe in Ljubezni. »Vsi smo povezani.« Ger je mojster svojega dela – edinstven modrec, človek, ki v polnosti živi, kar uči.
»Jaz sem samo sel, sporočilo je tisto, kar je pomembno.«

CELIČNA PREOBRAZBA
Vsaka celica v našem telesu nosi spomin, ki zabeleži vse, kar doživimo. V vsaki celici je vtisnjena matrica miselnih vzorcev, sistemov prepričanj, načinov dojemanja sveta, ki smo se jih od rojstva naprej učili in prevzemali od družbe, iz izkušenj naše družine, kulturne pogojenosti…

To, s čemer so nas programirali, pa se mogoče ne sklada s tem, kar je naša duša prišla doživet ali odkrivat ali raziskovat. Stvari mogoče niso to, kar se zdijo! Prav tako kakor smo v srednjem veku živeli po kolektivnem miselnem vzorcu, da je zemlja ploščata. Potem so dokazali, da je ta miselni vzorec napačen in smo odkrili, da je drugače. Še vedno se nenehno razvijamo.

Na delavnici z Gerom smo deležni zelo močnega prenosa visoke svete zdravilne energije. Ta prihaja iz mesta čiste ljubezni, iz vira našega stvarnika, iz srca Boga. Ger da na razpolago svoje telo, da pride skozenj energija ter da se zgodita preobrazba in alkimija.
Ko se energija zliva v telo, začenja razkrivati, osvobajati in raztapljati vse, kar ne temelji na ljubezni in širjenju in rasti zavesti. Stare zakrčenosti, oblike in odtisi bolezni in obolenj, stari načini razmišljanja, stari načini bivanja, ki smo jih prerasli, se hitro sprostijo in odstranijo.
Pogosto lahko čutimo močno mrgolenje ali tresenje, ko se stare travme iz preteklih doživetij sproščajo in začne v telo z vso močjo ponovno pritekati naša strast, se začne širiti duša in globok občutek, da smo vključeni v življenje.
Ko pridemo ponovno do svojega zdravja, se življenjska moč povrne v naše telo v obliki sija, ki žari skozi našo kožo. Utrujenost in mrtvost starih spominov, ki smo jih nosili v naših celicah, hitro in trajno postaneta stvar preteklosti. Spreminjanje se nadaljuje še nekaj dni in včasih tednov po delavnici. Učinki in dobrobiti so stalni in trajajo celo življenje.

.


.

.


.

Clan Spiral

                                                 .                                                .

Text-only version of this page  |  Edit this page  |  Manage website  |  Website design: 2-minute-website.com